Odata ce ati fost directionati produsele in Cosul de Cumparaturi aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati, sa renuntati la unul din produse sau chiar sa renuntati la toate produsele comandate.
Daca ati ales optiunea de a comanda produsele selectate in cos trebuie sa completati datele necesare eliberarii facturii. Daca sunteti clientul nostru fidel si aveti cont, beneficiati de logarea directa si toate datele completate prima oara apar direct pe factura, daca nu aveti cont nu este nicio problema, trebuie sa completati campurile din „Plaseaza Comanda” dupa care apasati butonul ”Confirma Comanda”.
Pentru a finaliza comanda bifati caseta„Termeni si Conditii ” dupa citirea acestora si apasati butonul ”Continuare” . Veti fi directionati la ultimul pas, cel de finalizare a comenzii. Puteti oricand continua cumparaturile si actualiza comanda sau a o finaliza . Dupa ce ati verificat datele din comanda si pretul total  apasati butonului ”Confirma comanda”.
Confirmarea receptionarii comenzii, disponibilitatea produselor si orice alta mentiune referitoare la comanda se face prin e-mail sau telefonic.