Filter products Showing 1 - 25 of 25 results
Tip cablu

Cablu de cupru flexibil MYYM reprezintă o soluție fiabilă și versatilă pentru transportul energiei electrice în instalatii fixe. Iată principalele caracteristici ale acestui cablu:

  • Conductoare flexibile de cupru izolate: Oferă flexibilitate și adaptabilitate în instalare, facilitând manipularea în diverse configurații.
  • Manta exterioară de PVC: Contribuie la protecția conductorilor și asigură rezistență la factori externi, permițând utilizarea în medii variate.
  • Destinat transportului energiei electrice: Proiectat pentru a satisface cerințele de transport al energiei electrice în instalații fixe, poate fi utilizat în medii închise sau deschise, în canale de cabluri, sub pământ sau în structuri de beton.
  • Tensiune nominală 300/500V: Potrivit pentru aplicații de energie electrică la o tensiune nominală de 300/500V, ceea ce îl face adecvat pentru diverse scenarii rezidențiale și comerciale.

Alegerea cablului MYYM asigură o soluție eficientă și durabilă pentru necesitățile dumneavoastră de transport al energiei electrice într-o gamă variată de medii și aplicații.