Filter products Showing 1 - 13 of 13 results
Tip cablu

Cablu de cupru rigid CYABY-F este o soluție robustă și sigură pentru transportul energiei electrice în instalații fixe, având o rezistență sporită la propagarea flăcării. Principalele caracteristici includ:

  • Conductoare rigide de cupru izolate: Asigură o conducivitate electrică excelentă și durabilitate în timp.
  • Armătura de oțel: Oferă o protecție suplimentară și rezistență mecanică, fiind ideală pentru instalări în medii care implică presiuni sau solicitări externe.
  • Manta exterioară de PVC gri ignifugă: Contribuie la prevenirea propagării flăcărilor și la întărirea integrității cablului în situații critice.
  • Destinat transportului energiei electrice: Proiectat pentru a îndeplini cerințele de transport al energiei electrice în instalații fixe, fiind potrivit pentru medii închise, deschise, în canale de cabluri, sub pământ sau în structuri de beton.
  • Tensiune nominală U0/U=0,6/1 kV: Adecvat pentru aplicații cu tensiuni nominale de 0,6/1 kV, asigurând o funcționare sigură și eficientă în diferite condiții.

Alegerea cablului CYABY-F va contribui la asigurarea unei instalatii electrice fixe sigure, rezistente și durabile, atât în medii închise, cât și deschise sau în condiții solicitante precum canale de cabluri, teren sau structuri de beton.