Filter products Showing 1 - 13 of 13 results
Brand
Tip Montaj

Doze Aparente Modulare Gewiss: Performanță și Flexibilitate pentru Instalații Electrice

Descoperă gama de doze aparente modulare Gewiss, proiectate pentru a oferi performanță excepțională și flexibilitate în instalările electrice. Atributele cheie ale acestor doze includ:

  • Interior IP40 fără capac: Dozele aparente modulare Gewiss sunt disponibile cu protecție IP40, fără capac, perfecte pentru instalările în interior. Acestea oferă un mediu sigur pentru montarea intrerupatoarelor și prizelor, contribuind la un aspect curat și ordonat al spațiului.
  • Exterior IP55 cu capac: Pentru medii exterioare expuse la intemperii, dozele aparente modulare Gewiss sunt prevăzute cu capac, asigurând o protecție IP55. Acest design robust oferă rezistență la condiții meteo variate, protejând eficient aparatajul electric în exterior.
  • Montaj pe tencuială/rigips (PT): Dozele aparente modulare Gewiss sunt concepute pentru montajul pe tencuială/rigips (PT), asigurându-se că procesul de instalare este simplu și eficient. Aceasta permite integrarea ușoară în structurile existente, oferind totodată o estetică modernă.

Indiferent de cerințele tale specifice, dozele aparente modulare Gewiss sunt soluții ideale pentru distribuirea și conectarea circuitelor electrice într-un mod sigur, eficient și estetic. Simplifică instalarea și adaugă o notă de inovație în proiectele tale electrice.