Filter products Showing 1 - 4 of 4 results
Price
Order By

Doze Aparente pentru Aparataj: Eficiență și Protecție în Interior și Exterior

Descoperă gama noastră de doze aparente pentru aparataj, potrivite atât pentru montajul pe tencuială sau rigips (PT). Acestea sunt proiectate pentru a satisface diversele nevoi de instalare, oferind protecție și funcționalitate în medii interioare și exterioare.

  • Interior IP40 fără capac: Cu un design compact și eficient, dozele noastre aparente asigură protecție IP40 în interior. Pot fi utilizate pentru montajul intrerupatoarelor și prizelor, oferind un aspect curat și o soluție practică pentru spațiile interioare.
  • Exterior IP55 cu capac: Pentru montajul în exterior, oferim doze aparente cu protecție IP55, echipate cu capac pentru a asigura o barieră suplimentară împotriva factorilor externi. Acestea sunt ideale pentru a proteja aparatajul electric în medii expuse la intemperii.

Indiferent de cerințele tale specifice, dozele aparente pentru aparataj sunt concepute pentru a oferi soluții versatile, durabile și estetice pentru distribuirea și conectarea circuitelor electrice. Simplifică instalarea și asigură performanța în orice mediu.