Filter products Showing 1 - 4 of 4 results
Brand
Tip Montaj

Dozele de tencuială pentru aparataj Bticino sunt componente esențiale pentru instalarea echipamentelor electrice în perete, asigurând o finisare estetică și o protecție adecvată. Aceste doze sunt proiectate pentru a se integra în perete și ascunde componentele electrice, cum ar fi prize, intrerupatoare sau alte dispozitive similare. Bticino oferă o gamă variată de doze de tencuială pentru aparataj, iar caracteristicile acestora pot varia în funcție de specificațiile produselor.

Iată câteva caracteristici generale pe care le puteți întâlni în dozele de tencuială pentru aparataj Bticino:

  1. Material durabil: Dozele sunt fabricate din materiale rezistente, asigurând durabilitate și protecție adecvată pentru componentele electrice.
  2. Design ergonomic: Proiectate pentru a se integra armonios în perete, oferind o finisare estetică și curată.
  3. Compatibilitate: Sunt concepute pentru a se potrivi cu gama de produse Bticino, asigurând o integrare corespunzătoare a echipamentelor electrice în sistemul de instalare.
  4. Ușurința de instalare: Proiectate pentru a facilita instalarea echipamentelor electrice în perete, asigurând practicitate electricienilor sau instalatorilor.
  5. Versatilitate: Pot exista variante diferite de dimensiuni și configurații pentru a se potrivi cu diverse nevoi de instalare.

Pentru a alege doza de tencuială potrivită, consultați specificațiile tehnice ale produselor Bticino și asigurați-vă că îndeplinesc cerințele specifice ale instalației electrice pe care o realizați. Alegerea corectă a dozei va contribui la o instalare sigură și eficientă a echipamentelor electrice în perete.