Prize si intrerupatoare

In fiecare zi utilizam aparatura electrica sau electronica, orice astfel de aparat presupunand folosirea unei prize sau a unui intrerupator. Aparent banale, aceste elemente absolut indispensabile confortului modern sunt extrem de importante in locuintele noastre.

Priza face legatura dintre mediul de comunicatie si aparatelor necesare locuintelor noastre cat si al aparatelor din fabricii,uzine sau hale industriale. Materialele folosite trebuie sa fie termorezistente,ignifuge si cu contacte perfecte. La selectarea prizelor recomandam sa tina cont de capacitatea fluxului de date pe care dispozitivele le cer si cea a solicitarilor la care trebuie sa faca fata;de multifunctionalitatea in crestere a diferitelor echipamente;de estetica ambientala si de caracteristicile calitative fiind extrem de importante.

Intrerupatoarele sunt de mai multe feluri: simple, duble, cap-scara, in cruce, cu indicator luminos, cu indicator de control, cu temporizare sau cu lumina de detectie pe baza tehnicii infrarosii pasive. Atat prizele, cat si intrerupatoarele trebuie concepute astfel incat sa se evite riscul ranirii sau electrocutarii in timpul instalarii, dar si pe toata perioada de utilizare.

Va prezentam o gama larga de prize si intrerupatoare de la producatori de renume cum ar fi BTICINO,GEWISS,LEGRAND,VIMAR,SCHNEIDER,LIVOLO,EGLO,LEGRAND,AVE….

Va asteptam in showroom-ul din sos.vergului unde veti gasi:

– Showroom Gewiss
– Showroom Bticino
– Showroom Vimar
– Showroom Schneider
– Showroom Livolo
– Showroom Eglo
– Showroom Legrand
– Showroom Ave