AVE Seria 45

Filter products Showing all 23 results
Price
Filter selected

 

AVE s.p.a este un lider antreprenorial italian în scenariul internațional al producătorilor de echipamente electrice și electronice de calitate.
Înființată în 1904, compania a fost întotdeauna în prim-plan în adoptarea de soluții inovatoare în conformitate cu așteptările pieței, îmbunătățind în permanență oferta și tehnologia unităților sale de producție.
Cercetarea și dezvoltarea de noi soluții, proiectarea și producția atentă a componentelor individuale, până la asamblarea lor și organizarea eficientă a vânzărilor, permit mărcii AVE să se prezinte cu încredere instalatorilor, proiectanților și arhitecților, oferind răspunsuri raționale și adecvate la evoluția cerințelor instalațiilor civile și industriale.
În 2016 AVE a fost inclus printre cele 100 de excelențe italiene, o recunoaștere de prestigiu care a văzut compania printre protagoniștii acelei Italia virtuoase, menită să dea valoare Made in Italy ca moștenire națională și internațională.
Relația concretă de parteneriat cu profesioniștii din instalații și distribuitori caracterizează stilul nostru de lucru în fiecare aspect, sporind angajamentul comun de a garanta cea mai bună fiabilitate a produsului pentru satisfacția completă a clientului final.
Compania își are sediul în Rezzato, în provincia Brescia, unde își desfășoară activitatea conducerea generală și celelalte departamente centrale: administrație, vânzări și marketing, proiectare, logistică și producție.
În general, personalul angajat și rețeaua comercială, cu asistență tehnică pre și post-vânzare, depășesc 300 de unități, caracterizate printr-un nivel ridicat de pregătire profesională.