Seria Chorus Gewiss

Filter products Showing 1 - 36 of 909 results
Standard
Culoare aparataj
Functie modul
Ornament
Gama
Culoare ornament
Suport Chorus
Producator
Material

 

Seria Chorus este sistemul domotic international de la Gewiss.Formele,liniile si materialele care caracterizeaza sistemul Chorus confera o linie unitara tuturor solutiilor si produselor componente.Ramele sunt disponibile in 4 forme diferite ONE,LUX,GEO si ICE cu multiple variante de culori si materiale,combinandu-se cu patru culori-ALB,IVOAR,NEGRU si TITAN ale aparatajului modular.
Ramele ornament ONE sunt caracterizate de formele clasice si traditionale.Acestea ofera solutii modulare complete pentru cele mai exigente cerinte.Din tehnopolimer 100% ramele ONE sunt disponibile in varianta clasica,emailata,metalizata si pastelata.
Stilul ramelor GEO este destinat sa satisfaca cerintele designului contemporan.Rationalitatea formelor drepte este pusa in valuare de simplitatea suprafetelor ce inconjoara dispozitivele modulare.Din tehnopolimer 100% ramele GEO sunt disponibile in varianta clasica,emailata,metalizata si pastelata.
Ramele LUX confera eleganta si originalitate ambientului,cu cadrul lor cromat si curbura discreta.O paleta larga de culori,disponibile in diverse variante de material:Tehnopolimer,lemn,piele,sticla si metal.
Ramele ICE sunt confectionate din sticla alba,neagra si gri titan,avand simboluri iluminate elegant.Tehnologia tactila face posibila implementarea functiilor de comanda a iluminatului si reglajul intensitatii luminoase.