Filter products Showing 1 - 30 of 30 results
Categorii

Cu o experiență de peste 60 de ani, Cabur se specializează în dezvoltarea și producția unei game variate de produse pentru industria electrotehnică, oferind soluții optime în ceea ce privește condițiile de lucru, operabilitatea și fiabilitatea. Portofoliul lor de produse include:

  1. Blocuri de Joncțiune pentru Tablouri Electrice: Dispozitive care facilitează conexiunile electrice în tablourile electrice, asigurând o conexiune sigură și eficientă.
  2. Produse Electronice pentru Tablouri Electrice: Componente și accesorii electronice destinate utilizării în tablouri electrice, cum ar fi relee, întrerupătoare, și alte dispozitive de control.
  3. Produse de Instalare: Diverse produse necesare pentru instalarea și conectarea echipamentelor electrice, cum ar fi cablurile, mufe, și conectorii.
  4. Sisteme de Conectare pentru Echipamente Fotovoltaice: Soluții specializate pentru conectarea echipamentelor fotovoltaice, contribuind la eficiența sistemelor de energie solară.
  5. Sisteme de Marcare Industrială: Produse destinate marcării și identificării circuitelor și echipamentelor electrice în medii industriale.

Calitatea este un aspect central în designul și producția produselor Cabur, cu accent pe materii prime de înaltă calitate, funcționalitate, și fiabilitate pe termen lung. Compania este recunoscută pentru respectarea mediului înconjurător și a primit clasificarea Clasa 1E pentru echipamentele de alimentare în stațiile nucleare. Certificările ISO 9001 pentru calitate și ISO 14001 pentru mediu, împreună cu certificări ATEX și IEC Ex pentru echipamentele Ex e, subliniază angajamentul lor față de standarde ridicate de producție și siguranță.