Tub rigid si flexibil

Tuburile rigide/flexibile si accesoriile Gewiss permit sistemelor articulate sa fie implementate in conditii de maxima siguranta in orice mediu si pentru orice tip de instalatie
O gama larga de elemente de cuplare,racorduri si componente de traseupentru punerea in aplicare a unor sisteme articulate. Posibilitatea de a obtine doua grade de protectie: IP40 si IP67.
Familia RKHF de tuburi si accesorii, din material fara halogen: solutia ideala pentru instalatiile cu afluenta mare de public si medii aglomerate gratie emisiilor scazute de toxicitate in caz de incendiu.
Fixarea dozelor cu accesoriile adecvate asigura o perfecta etanseitate gratie garniturii rotunde. Capacul dozei se instaleaza prin presare asigurand o rapida implementare si simplitate in inspectia sistemului.
Profilul tuburilor flexibile FK15 este caracterizat de o geometrie speciala a cercurilor, oferind o mare flexibilitate, rezistenta marita in sarcina si reduce memoria termica ce simplifica si mareste viteza caii de rulare in interior a conductorului.
FK15 are o varietate de culori pentru a asigura solutii pentru instalatii electrice moderne, unde identificarea liniilor este esentiala.
Tuburile flexibile ICTA sunt recomandate pentru a fi utilizate sub podea si in beton. De fapt, tuburile flexibile ICTA nu necesita vreo protectie mecanica in timpul turnarii. Sunt foarte bune de instalat cand avem sape lichide.