Filter products Showing 1 - 6 of 6 results
Price
Order By

Dozele de derivatie sau de legatura sunt componente esentiale in instalatiile electrice, avand rolul de a permite legarea si distribuirea circuitelor electrice intr-un mod organizat si sigur. Acestea pot fi utilizate pentru a conecta firele electrice, realizand astfel conexiuni electrice fiabile.

Caracteristicile generale ale dozelor de derivatie sau de legatura includ:

Versatilitate: Aceste doze sunt versatile si pot fi utilizate in diverse aplicatii, inclusiv instalatii rezidentiale, comerciale sau industriale.

Montare sub tencuiala: Unele doze pot fi montate sub tencuiala sau in perete, oferind o solutie estetica si functionala.

Materiale rezistente: Sunt fabricate din materiale rezistente, asigurand durabilitate si protectie impotriva factorilor externi.

Capacitate de conexiune: Dozele ofera spatii pentru conectarea firelor electrice, facilitand realizarea conexiunilor necesare in instalatie.

Siguranta electrica: Proiectate pentru a asigura o conexiune electrica sigura, evitand scurtcircuitele si alte probleme legate de conectarea circuitelor electrice.

Este important sa alegeti dozele potrivite in functie de cerintele specifice ale instalatiei electrice pe care o realizati. Specificatiile tehnice ale dozelor vor indica modul de montare, capacitatea de conexiune si alte caracteristici relevante.

In plus, respectarea standardelor locale si a normativelor de siguranta electrica este esentiala pentru o instalare corecta si sigura a acestor componente.