Filter products Showing 1 - 19 of 19 results
Categorii

DAHLIA este o nouă gamă de aparataj ultraterminal, dezvoltată de GEWISS, o companie cu peste 45 de ani de experiență în producția de sisteme electrice integrate pentru domeniile rezidențial, industrial și comercial. Cu o prezență elegantă, ce îmbină forme clasice, DAHLIA se integrează cu succes în orice locuință, datorită formelor minimale și design-ului simplist.

Inspirată de ideea de design italian, DAHLIA oferă soluții armonioase pentru toate aplicațiile rezidențiale și nu numai. Gama include două culori de aparataj, alb și ivoire, permițând alegerea combinației preferate pentru fiecare întrerupător și priză.

Caracteristici cheie ale gamei DAHLIA:

  1. Modularitate: DAHLIA oferă o varietate largă de funcții și stiluri, adaptându-se oricăror cerințe din domeniul rezidențial. Ramele ornament sunt disponibile în versiuni începând de la 2 posturi până la versiuni de 10 posturi și versiuni pentru prize duble.
  2. Montaj flexibil: DAHLIA poate fi montată atât vertical, cât și orizontal, minimizând astfel numărul de coduri de produs și facilitând instalarea.
  3. Flexibilitate maximă: De la funcții de bază până la soluții domotice avansate, DAHLIA poate fi integrată cu aparatajul Gewiss Chorus, oferind o gamă completă de opțiuni pentru necesitățile diversificate ale utilizatorilor.